Junior C#/.NET-utvecklare

Ides AB är inne i en expansion med en ökad efterfrågan på våra produkter och tjänster. Vi utökar därför vår organisation med ett antal nya medarbetare. Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas och att påverka såväl dina egna arbetsuppgifter som resultat för företaget. Vi bedriver IT-utveckling på aktuella plattformar såsom C#, .NET, AutoCAD, Oracle, Web services mm.

Vi är ett modernt företag bestående av trevliga arbetskamrater i trivsamma lokaler. Vårt huvudkontor är centralt beläget i Linköping, bara ett par hundra meter från tågstationen. Vi har också kontor i Västerås, Karlstad, Göteborg, Helsingfors och Shanghai, Kina.

Arbetsbeskrivning

Hos oss får du möjligheten att utvecklas och bli en expert inom C#, .NET och Xamarin.

Du kommer att ingå i vår produktorganisation där du deltar i utveckling av vår programvara. Du kommer även att samarbeta med vår projekt- och leveransorganisation i olika kundprojekt.

Din profil och bakgrund

Du är civilingenjör, högskoleingenjör eller motsvarande och vi ser gärna att du är i början på din karriär. Du har intresse och erfarenhet inom några av dessa områden:

• Utveckling i C#

• Utveckling av Windowsklienter i utvecklingsplattformen .NET

• Utveckling av appar med plattformen Xamarin

• Erfarenhet av Microsoft Visual Studio och Team Foundation Server är meriterande

• Databasdesign och -programmering mot relationsdatabaser, gärna Oracle är meriterande

För oss är det viktigt med personlig utveckling. Vi genomför flera interna Coding Dojos och interna utvecklingsdagar där vi tävlar i kreativitet. Du som utvecklare har även möjligheten att utvecklas på externa konferenser och utbildningstillfällen – allt för att skapa en miljö där vi alla fortsätter att utvecklas till experter inom våra områden. Vi ser gärna att du är innovativ, gillar problemlösning och trivs bra med att arbeta i grupp. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Eftersom vi är en global produktleverantör är det viktigt att du behärskar svenska och engelska.

Ansökan och kontaktinformation

För mer information, kontakta Kristian Sjöström, 013-31 87 80.

Skicka in ditt personliga brev och CV senast 2017-06-23 till:
kristian.sjostrom@idesglobal.com
Märk ansökan med “Junior utvecklare”.