I år väljer vi att stödja Rädda Barnen

Vi är alla födda med mänskliga rättigheter och mänskliga skyldigheter

Varje dag läser jag nyheter om hunger och katastrofer i världen, samtidigt tittar jag ut genom mitt fönster och ser juldekorationer och det trygga samhället jag lever i. Känslorna splittras och jag blir tacksam över min verklighet men samtidigt frustrerad över situationen runt om i världen.

Ingen människa kan ignorera alla pågående katastrofer i Jemen, Mellanöstern, Afrika, Sydamerika och många andra platser på jorden.

Min tanke var att skriva en julhälsning till alla kunder och partners men nu vill jag istället uppmuntra till att hjälpa människor i nöd.

Vi på Ides har i år valt att sponsra organisationen Rädda Barnen, som kämpar för barns rättigheter

Vi önskar er alla God Jul och Gott Nytt År.

Lars Geidne, CEO Ides Group

Det här gör Rädda Barnen
Vi finns på plats i Sverige och 119 andra länder och kämpar för alla barns självklara rätt att överleva, utvecklas och växa upp i trygghet. Det går att förändra barns liv – om vi hjälps åt. Tillsammans gör vi världen till en bättre plats för barnen.