Ingenjör med systemkunskap och sinne för kundnytta

Vill du vidare i karriären och prova på något nytt och fortfarande dra nytta av din erfarenhet från tidigare arbete? Har du erfarenhet som teknisk konsult alternativt jobbat med system som CAD eller PLM/PDM? Vi söker nu två personer som vill vara med och påverka våra kunders och vår egen utveckling genom din erfarenhet i kombination med vårt system.

Med din bakgrund är du med och förstärker vårt konsultteam. Genom att jobba som applikationskonsult stöttar du kunderna under implementation, drift och förvaltning i form av processförändringar eller liknande.

Arbetet är självständigt i nära arbete med kunder men även som en del i bolaget med kontakt med såväl produktutveckling som marknad och försäljning.

Du kommer att arbeta i en bransch som inte kan anklagas för att jobba långsamt. Mjukvarubranschen idag har ett högt tempo och våra kunder hänger med i utvecklingen med jämna steg.

Vi har kontor i Göteborg, Västerås med huvudkontor i Linköping.

Vem är du?

Vi söker dig som är högskoleingenjör med erfarenhet av konsultbranschen. Du har en hög social kompetens, är kundorienterad och strukturerad. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra samt är kommunikativ och analytisk.

Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning eller konstruktion. Det är även meriterande om du har kunskaper inom CAD/CAE. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Då du kommer att resa i tjänsten är det ett krav att du innehar B-körkort.

Beskrivning av tjänsten

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebär att stötta våra kunder i deras arbete med att effektivisera verksamhetsprocesserna eller hjälpa till med införandet av vårt system. En stor del av arbetet sker ute hos våra kunder där du anpassar vårt system efter kundens behov. Du kommer arbeta nära produktutveckling och sälj-och marknadsorganisationen.

Tjänsten innebär resor, främst inrikes, men även resor till övriga världen kan förekomma i framtiden beroende på din egen drivkraft.

Om uppdragsgivaren

Ides AB är inne i en expansion med en ökad förfrågan på vår programvara och tjänster. Hos oss har du stora möjligheter att utvecklas och att påverka såväl dina egna arbetsuppgifter som resultat för företaget. Ides utvecklar en PDM/PLM-lösning med applikationer för bland annat el, process, bygg, underhåll samt dokumenthantering.

Vi är ett modernt företag med högt i tak bestående av trevliga arbetskamrater i trivsamma lokaler. Vårt huvudkontor är centralt beläget i Linköping och vi har också kontor i centrala Göteborg, Västerås, Karlstad samt Shanghai, Kina

Intresserad?

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta konsultchef, Stig Hellholm, +46 (0)13-3900708 alternativt Anders Johansson, +46 (0)13-3900715, regionansvarig Väst.

Ansök snarast då intervjuer sker löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.

Skicka in ditt personliga brev och CV till:
jobs@idesglobal.com
Märk ansökan med “Applikationskonsult”.

I denna rekrytering kommer det utföras en bakgrundskontroll på slutkandidaten.