Strategisk försäljare inom bygg- och anläggningsbranschen

Ides Nordic AB söker en systemkunnig företagssäljare med starkt fokus på rubricerad bransch. Har du erfarenhet från systemförsäljning eller arbetat med försäljning av tekniska konsulttjänster? Vi söker nu två personer som vill vara med och påverka vår försäljning genom era erfarenheter i kombination med vårt system.

Vem är du?

Vi söker dig som är högskoleingenjör med erfarenhet av försäljning. Du har en hög social kompetens, är kundorienterad och strukturerad. Du tycker om att arbeta tillsammans med andra samt är kommunikativ och analytisk.

Det är meriterande om du har erfarenhet av projektledning eller konstruktion. Det är också meriterande om du har kunskaper inom CAD/PDM-system. Du har goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift samt innehar B-körkort.

• Du har minst 5 års dokumenterade meriter inom området försäljning av tekniska system

• Erfarenhet från systemförsäljning och IT

Som säljare är det viktigt att du är självmotiverande, innovativ med en stark drivkraft och resultatorienterad.

Du improviserar för att komma ett steg närmare affär genom att vara flexibel och vara öppen för nyheter och förändringar. Du är bra på planera din egen och andras tid under säljprocessen.

Beskrivning av tjänsten

Med din profil och kompetens kommer du bygga goda relationer med kunder genom ett starkt nätverkande. Du kommer arbeta med nykundsbearbetning där du kommer axla ansvaret hela vägen från prospect till avslut och kontrakt. Samtidigt kommer du besöka befintliga kunder för att hjälpa dem i deras arbete samt arbeta aktivt med merförsäljning. Arbetet sker även nära produktutveckling och marknadsorganisationen för att tillsammans nå säljmålen.

Kvalifikationer

• Högskole- Universitetsbakgrund B.sc eller M.sc
• Du har minst 5 års dokumenterade meriter inom området försäljning av tekniska system
• Erfarenhet från systemförsäljning och IT

Ansökan och kontaktinformation

För mer information, kontakta Lars Geidne, VD och koncernchef:
lars.geidne(at)idesglobal.com

Skicka in ditt personliga brev och CV till
lars.geidne(at)idesglobal.com
Märk ansökan med ”Strategisk företagssäljare”.